Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la pret accesibil!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fertilizant foliar Bionat Plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Brand
Ingrasamant foliar
Out Of stock
Descriere
Bionat Plus nu este un fertilizator de sol ci un ingredient de stimulare pentru plante cu reactie foarte rapida fiind absorbit prin frunze aproape instantaneu.

Fertilizantii solizi cu azot(N), potasiu(K) aplicati la sol, fiind foarte solubili sunt repede spalati din sol, iar fertilizantii solizi fosfati formeaza cu ionii de potasiu(K), magneziu(Mg), aluminiu(Al) si fier(Fe) produsi insolubili care nu pot fi folositi de planta.

Bionat Plus actioneaza la nivelul celulei plantei, asupra intensificarii procesului de fotosinteza, grabind sinteza clorofilei si a altor proteine (carbohidrati) din celula.

Ca urmare a acestor reactii se accelereaza metabolismul plantei care conduce la cresterea sistemului radicular atat in adancime cat si a numarului de perisori absorbanti, marind absorbtia substantelor nutritive din solutia solului de catre plante. Aceste fenomene se produc intr-un ritm accelerat intr-un interval de 48-72 ore.

Testele facute cu ingrasaminte foliare arata ca dupa 60 de minute de la aplicarea produsului foliar, 90% din Bionat Plus se regaseste in radacinile plantei, fiind absorbit prin porii frunzelor (stomate) care se deschid favorabil la temperatura de peste +17C intre orele 10-18.

Efecte pozitive asupra activitatii auxinelor din Bionat Plus au elementele Zn, Cu, Mn, Fe care stimuleaza biosinteza acestor fitohormoni, iar auxinele la randul lor influenteaza transportul si acumularea a numerosi ioni. Aproape toate elementele dintr-o planta se gasesc sub control hormonal. Sub influenta auxinelor in internodurile plantelor se acumuleaza N, P, K.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura